Известие

Collapse
No announcement yet.

2.4 jtd ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
    За над 200 к.с. трябват много неща. Не е само турбо

Инжектори
    Помпа за високото + всичките преправянки покрай нея за да се монтира
    Датчици (мап, рейл)
    Турбо + фланци и скоби
    Кулер + турбо пътища + скоби
    Съединител усилен (stage2 или 3)
    Охладител горивен
    Охладител маслен
    Генерация
    Ремап
    др. допълнителни
    Аз забравих да кажа, че мисля да си потурча парите по евро3 150 коня ако е от значение.А колега там ако минаваш наистина с над 210 е похвално значи са бегачки тия алфи хахахах а ако си мислиш щ, че се базикам слагай памперса и идвай

Comment

Първоначално публикувано от kozka Покажи съобщение
      Аз забравих да кажа, че мисля да си потурча парите по евро3 150 коня ако е от значение.А колега там ако минаваш наистина с над 210 е похвално значи са бегачки тия алфи хахахах а ако си мислиш щ, че се базикам слагай памперса и идвай
      Колегата иска тактично да ти намекне че ако наистина минаваш в София градско с 160 - 180 км/ч най-добре е някой да те смъкне от колата и да ти хвърли един хубав бой
      Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
      Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Ако ще е 2,4 10В задължително мотора на който си се спрял!
        sigpic
        Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
        Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Благодаря Ви колеги!Ако има развитие първо тука ще пиша. Колкото до скоростта, който не е превишавал да хвърли първия камък, инче тихоооо.Щото много морал съм слушал по темата от хора, които с баничарки карат между блоковете със 100, така че безгрешните да ме съдят, другите да се замислят днес докато се прибират от бачкане(или докато пътуеат сега за празници по "магистралата") как карат преди да пишат.
          Весели Празници .

П.С. И това с измъкването ще се опитам да го пропусна, но само ще вметна, че съм достатъчно едър та ми е трудно аз сам да се измъкна па камоли друг, успех колега.
          Last edited by kozka; d.m.y г., 16:58.

Comment

Благодаря Ви колеги!Ако има развитие първо тука ще пиша. Колкото до скоростта, който не е превишавал да хвърли първия камък, инче тихоооо.Щото много морал съм слушал по темата от хора, които с баничарки карат между блоковете със 100, така че безгрешните да ме съдят, другите да се замислят днес докато се прибират от бачкане(или докато пътуеат сега за празници по "магистралата") как карат преди да пишат.
            Весели Празници .

П.С. И това с измъкването ще се опитам да го пропусна, но само ще вметна, че съм достатъчно едър та ми е трудно аз сам да се измъкна па камоли друг, успех колега.
            В морето винаги има по-големи риби. А пък за съжаление в криминалните хроники е пълни с хора които са мислили че понеже съседа кара със 100 и те могат да карат със 100. Просто ти пожелавам никога близък ти човек да не се озове близо до улица на която някой майстор е решил да мине със 180.
            Отделно си мисля че форумът трябва да е място където когато някой каже "искам да направя бомба и да я гръмна в метрото" да не се хвърлят 10 човека да му дават съвет как точно да я направи по-ефективна
            Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
            Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
              В морето винаги има по-големи риби. А пък за съжаление в криминалните хроники е пълни с хора които са мислили че понеже съседа кара със 100 и те могат да карат със 100. Просто ти пожелавам никога близък ти човек да не се озове близо до улица на която някой майстор е решил да мине със 180.
              Отделно си мисля че форумът трябва да е място където когато някой каже "искам да направя бомба и да я гръмна в метрото" да не се хвърлят 10 човека да му дават съвет как точно да я направи по-ефективна
              Много добре казано но пак не смятам, че Вие спазвата стриктно ограниченията, което не ви дава право да съдите.Аз знам, че е лудост но няма шоф.... абе няма да пиша. Сори за офа повече няма да пиша за неща, които не засягат пряко тунинга на 2,4 жтд.

Comment

Working...
              X